Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ισχυρότερη η Αλληλεγγύη Πολιτών





Θετικό  και ισχυρό κλίμα επικρατεί στην Αλληλεγγύη πολιτών του Γρηγόρη Χατζησάββα,αφου μετά την "μεταγραφή" του κ. Δ.Ζιγκερίδη στην παράταξη του πρώην αντιπάλου του Σ.Δανιηλίδη,απογοήτευσε και τους μεν και τους δεν!
Καθόλου αναμενόμενη κίνηση για κανέναν Νεαπολίτη-Συκεώτη,αφού ο πλέον υπ.δημοτικός σύμβουλος κατά την 4ετία που μας πέρασε του έχει προσάψει για διπλοθεσίτη,για περίεργες προσλήψεις στον δήμο Συκεών,για τον ακριβή αριθμό των παιδιών που στεγάζονται σε παιδικούς σταθμούς του δήμου και φυσικά αν τα χρήματα που έχουν εγκριθεί αντιστοιχούν στα παιδιά αυτα!

Σε Σχετικό δελτίο τύπου,η <<Αλληλεγγύη Πολιτών>> αναφέρει:

Υποθέτουμε όμως, ότι ο κ. Ζιγκερίδης έχει πάρει ικανοποιητικές απαντήσεις στα ερωτήματα, που επί τρία χρόνια έθετε με επίταση προς το Δήμαρχο (διπλοθεσία, λειτουργία Εργάνης, πρόγραμμα Ρομα κλπ) και έχει δεχθεί τις απαραίτητες εξηγήσεις για τις δεκάδες καταγγελίες του (πλαστογραφία υπογραφών για ένταξη σε προγράμματα, προσχηματικοί διαγωνισμοί, εκβιασμοί, διορισμοί συγγενών, έλλειψη πολεοδομικών αδειών σε δημοτικά κτίρια κλπ).

Καλούμε λοιπόν τον κ. Ζιγκερίδη να ενημερώσει σχετικά και τους πολίτες του Δήμου Νεάπολης- Συκεών, ώστε να μπορέσουν αντικειμενικά ν’ αποφασίσουν αν οι καταγγελίες είχαν βάση ή αν ήταν απλές συκοφαντίες.



In-outGr on Facebook