Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Εκτός αποστολής ο Σάλπι



Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έμεινε εκτός από την αποστολή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. "Έπιασε τόπο" η "επίσκεψη" της Δευτέρας από τους οπαδούς της ομάδας στην προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

Προφανώς είναι μια ευχάριστη είδηση, όχι φυσικά για το σύνολο των φίλων του Δικεφάλου, αλλά για το κομμάτι που πάντα ήταν αρνητικά διακείμενο απέναντι στο Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Ο διεθνής επιθετικός βρέθηκε στο στόχαστρο των 100 οπαδών που "επισκέφτηκαν" την ομάδα κατά τη διάρκεια της προπόνηση και εν μέσω ύβρεων του είπαν μεταξύ άλλων να μην φορέσει ξανά το περιβραχιόνιο του ΠΑΟΚ.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση...
Ο ίδιος ο Σαλπιγγίδης είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά απ' αυτό το νέο επεισόδιο στην κόντρα που έχει με μερίδα του κόσμου του ΠΑΟΚ και έτσι ο Γιώργος Γεωργιάδης προτίμησε να μην τον έχει στους... εκλεκτούς του για τον αγώνα της Τετάρτης.

Η αποστολή για τον Αστέρα:
Το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις τεχνικής και κυρίως τακτικής εν όψει του αυριανού ματς και η αποστολή αποτελείται από τους: Γλύκο, Γκσπούρνινγκ, Σκόνδρα, Λίνο, Σπυρόπουλο, Τζαβέλλα, Ινσαουράλδε, Βίτορ, Κάτσε, Νάτχο, Σαββίδη, Βούκιτς, Μάρτενς, Στοχ, Λούκας, Ολίσε, Αθανασιάδη και Κουλούρη.

Πηγή: Contra.gr