Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Ανέστης Πανταζής-Περγαμηνέλης: "Εντάξει" για την Θεσσαλονίκη

Ανέστης Πανταζής-Περγαμηνέλης


Μπορεί να τελείωσε το Πάσχα,να περάσαμε οικογενειακές καταστάσεις με δικά μας πρόσωπα,δικούς μας ανθρώπους,μα ο εκλογικός αγώνας δε σταμάτησε λεπτό!

Με μεγάλη χαρά ο νέος υποψήφιος Ανέστης Πανταζής εξέφρασε την επιθυμία του να δώσει το δικό του στίγμα στις εκλογές του Μαΐου με τον συνδυασμό  <<Εντάξει>> με επικεφαλή τον Στάυρο Καλαφάτη,έναν νέο άνθρωπο με όραμα και προοπτική για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

O Ανέστης λοιπόν,ως μη πρόσωπο της πολιτικής σκηνής, αλλά ως ένας απλό πολίτης προβληματισμένος για την σημερινή εποχή,αποφάσισε να ενταχθεί στο κατά 80% ανανεωμένο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, με νέους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν την ανατροπή και να δώσουν έμφαση και λύσεις στα προβλήματα που αφορούν την συμπρωτεύουσα.

Τέλος, ο Ανέστης Πανταζής τόνισε μέσα από την κοινωνική του σελίδα στο διαδίκτυο  πως, 
<< Δε θεωρώ πως πρέπει να υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπάνε την πόλη τους,καταλαβαίνω ότι υπάρχουν άνθρωποι με διαφορετικές απόψεις και αυτό είναι φυσιολογικό. Ελπίζω σε μία αρμονική συνύπαρξη απόψεων και προτάσεων ακόμα και απο ανθρώπους με διαφορετική προέλευση ή ιδεολογική αφετηρία για μια Θεσσαλονική..Εντάξει.>>